İbtidai təhsil kafedrasının əməkdaşları beynəlxalq sertifikata layiq görülüblər

İsveçrə-Azərbaycan əməkdaşlığı çərçivəsində keçirilən beynəlxalq, akkreditasiyalı təlimlərdən biri Türkiyə Respublikasının Ege Universiteti akademik heyətinin iştirakı ilə keçirilib. Seminar  mövzuları  sinfin idarə olunması,  məktəbin   idarə olunması, dəyişiklik və münaqişənin idarə olunması, informasiya dövründə təhsil kimi vacib məzmunları əhatə edib.Seminarın məruzəçiləri  qismində  Ege Universitetinin  dosenti Osman Ferda Beytekin və həmin universitetin professoru Urfat Nuriyev çıxış ediblər.

Həmin seminarda Bakı Slavyan Universitetinin İbtidai təhsil kafedrasının əməkdaşları iştirak ediblər. Onlar iki gün ərzində yuksək səviyyəli məruzəçilərin dinləyicisi olublar.

Seminarın birinci günü  dosent  Osman  Ferda Beytekin  sinfin idarə olunması,  sinfin idarə olunması ilə şagird müvəffəqiyyəti arasindakı əlaqə, sinfin idarə olunmasına liderlik yönumlu yanaşma, müəllim bacarıq və səriştələrinə həsr olunmuş  məruzələrlə çıxış edib.

Seminarın ikinci günü məruzəçi    sinfin idarə olunması təməlləri,sinfin idarə olunmasına  təsir edən amillər, tədris prosesində qarşılıqlı əlaqə, sinfin idarə olunmasında  istənilməyən davranışların  idarə olunması  kimi vacib məsələlərdən bəhs edib.

Professor Urfat Nuriyev isə  təhsillə bağlı maraqlı məruzə ilə  çıxış edib.

Sonda hər iki məruzəçi seminar iştirakçılarının bir çox suallarına cavab verib və geniş müzakirələr aparıblar. İbtidai təhsil kafedrasının əməkdaşları  seminarın sonunda beynəlxalq sertifikatlara layiq görülüblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi