Bakı Slavyan Universitetinin tələbəsi Murad Hüseynli “İlin könüllüsü” adına layiq görülüb

Bakı Slavyan Universitetinin (BSU) Beynəlxalq münasibətlər, regionşünaslıq və jurnalistika fakültəsinin ll tədris ili tələbəsi, Azərbaycan Respublikası Prezidentinin təqaüdçüsü, respublika müsabiqələri Laureatı, Yeni Azərbaycan Partiyasının təqaüdçüsü Murad Hüseynli  “İlin könüllüsü” adına layiq görülüb.

Qeyd etmək istəyirik ki, bu gün Azərbaycan xalqı tarixi anlara şahidlik edir. Azərbaycan Respublikasının Prezidenti,Silahlı Qüvvələrimizin Müzəffər Ali Baş Komandanı cənab İlham Əliyevin rəhbərliyi altında  qəhrəman Ordumuz tərəfindən 30 ilə yaxındır işğal altında qalan torpaqlarımız, doğma Qarabağımız azad olundu, yeni tarix yazıldı. Müqəddəs üçrəngli dövlət bayrağımız Azərbaycanın incisi, doğma Şuşamızda dalğalandı. Vətən uğrunda canından keçən şəhidlərimizin qanı yerdə qalmadı. Bu müddətdə cənab Prezidentin inamlı çıxışları bizi Qələbəyə daha da yaxınlaşdırdı. Müzəffər Ali Baş Komandan cənab İlham Əliyevin rəhbərliyi altında qazanılan bu  möhtəşəm Qələbədə ən yaxın silahdaşı, Azərbaycan Respublikasının Birinci vitse-prezidenti Mehriban xanım Əliyevanın xidmətləri əvəzolunmazdır.

Xalqımız Mehriban xanım Əliyevanın simasında Azərbaycan qadınının müdrik, mərhəmətli və sülhsevər mücəssəməsinin şahidi olmaqdadır. Hamılıqla Qələbə bayramını qeyd edirik. BSU-nun tələbə-könüllüləri də hamı kimi sevinir, Prezidentimizlə, mənsub olduğumuz xalqımızla və Ordumuzla qürur duyurlar. Azərbaycan əsgərinin ön cəbhədə göstərdiyi qəhrəmanlıq  könüllülər üçün əsl vətənpərvərlik nümunəsi oldu. Tərəddüd etmədən deyə bilərik ki, ən böyük könüllü, ölümü gözə alaraq Qarabağın işğaldan azad olunması uğrunda bütün varlığı ilə savaşan Azərbaycan əsgəridir.

BSU-nun tələbə-könüllüləri də Vətən müharibəsinin ilk günlərindən verilən bütün tapşırıqları layiqincə yerinə yetirdilər, ön cəbhədə vuruşan  əsgər və zabitlərimizə dəstək oldular. Buna görə onlar özlərini məmnun hiss edirlər. Gələcək nəsillər hər zaman xatırlayacaqlar: Qarabağımıza məhz  Müzəffər Ali Baş Komandanın rəhbərliyi ilə 2020-ci ildə, yəni  Prezidentin elan etdiyi “Könüllülər İli” ndə qovuşduq. Bu,  könüllülər üçün ən böyük sevincdir.Bu sevinci könüllülərə yaşatdığı üçün onlar  Müzəffər Ali Baş Komandan cənab İlham Əliyevə, Birinci vitse-prezident Mehriban xanım Əliyevaya, şanlı Azərbaycan Ordusuna sonsuz təşəkkür edirlər.

Gənclər, könüllülər həmişə cənab Prezidentin yanındadırlar. Onlar inanırlar ki, dövlət başçımızın rəhbərliyi altında xalqımız bundan sonra da böyük qələbələr qazanacaq.

Eşq olsun Müzəffər Ali Baş Komandana!

Eşq olsun yenilməz, igid Azərbaycan Ordusuna!

Qarabağ bizimdir, Qarabağ Azərbaycandır!

Biz də  Murad Hüseynlini bu münasibətlə təbrik edir, ona möhkəm cansağlığı, təhsildə və ictimai fəaliyyətində yeni-yeni uğurlar arzulayırıq.

Mətbuat və informasiya şöbəsi